Ο πλήρης οδηγός για τα πορτοκαλί λεμόνια και γιατί πρέπει να τα τρώτε

Είμαι μεγάλος λάτρης των πορτοκαλιών εδώ και πολύ καιρό. Λατρεύω τη γεύση, τη μυρωδιά και την αίσθηση όταν τρώω ένα πορτοκάλι. Αλλά υπήρχε ένα πράγμα που δεν μου άρεσε στα πορτοκάλια: οι φλούδες. Ήταν τόσο δύσκολο να ξεφλουδιστούν, και συχνά κατέληγα με χυμό πορτοκαλιού στα χέρια μου.

Αλλά μια μέρα, έμαθα για τα πορτοκαλί λεμόνια. Είναι ίδια με τα πορτοκάλια αλλά χωρίς τις φλούδες! Και ξεφλουδίζονται πολύ πιο εύκολα. Τώρα λοιπόν, κάθε φορά που αγοράζω ένα πορτοκάλι, είναι πάντα ένα πορτοκαλί λεμόνι!

Τι είναι τα λεμόνια πορτοκαλιού, ποια είναι η γεύση τους και ποια είναι τα οφέλη τους για την υγεία;

Τα πορτοκαλί λεμόνια είναι ένα είδος εσπεριδοειδών που μοιάζει περισσότερο με τα πορτοκάλια σε γεύση παρά με τα λεμόνια. Είναι ένα υβρίδιο των δύο και έχουν παρόμοιο σχήμα και χρώμα με τα πορτοκάλια. Τα λεμόνια πορτοκαλιού είναι πλούσια σε βιταμίνη C, κάλιο και ασβέστιο. Παρέχουν επίσης πολλά άλλα οφέλη για την υγεία, όπως τη βελτίωση της πέψης, τη μείωση της αρτηριακής πίεσης και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού.

Τα λεμόνια πορτοκαλιού μπορούν να καταναλωθούν ολόκληρα ή χυμωμένα μόνα τους ή αναμεμειγμένα με άλλα φρούτα.

Τα πορτοκαλί λεμόνια είναι ένα είδος εσπεριδοειδών που είναι μια διασταύρωση λεμονιού και πορτοκαλιού. Δεν είναι βρώσιμα και δεν έχουν οφέλη για την υγεία.

Πώς να πλύνετε και να ξεφλουδίσετε ένα πορτοκάλι

Αυτός είναι ένας απλός οδηγός για το πώς να ξεφλουδίσετε ένα πορτοκάλι. Θα σας μάθει πώς να πλένετε τα φρούτα, να τα κόβετε στα τέσσερα και μετά να τα ξεφλουδίζετε. Αρχικά, κόψτε και τις δύο άκρες του πορτοκαλιού. Στη συνέχεια, ξεφλουδίστε το πορτοκάλι σε μακριές λωρίδες από πάνω προς τα κάτω με ένα κοφτερό μαχαίρι. Κάντε κάθε λωρίδα πλάτους περίπου 1/8 της ίντσας για να βεβαιωθείτε ότι θα ξεφλουδίσει εύκολα. Στη συνέχεια, κρατήστε τη μια άκρη του πορτοκαλιού σε κάθε χέρι και κουνήστε απαλά μπρος-πίσω μέχρι να αρχίσει να ξεκολλάει. Μόλις έχεις

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε φρέσκα πορτοκάλια;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φρέσκα πορτοκάλια για να φτιάξετε χυμό πορτοκαλιού ή να τα στύψετε πάνω από τα δημητριακά πρωινού σας. Μπορείτε επίσης να τα χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε νόστιμες συνταγές όπως μάφιν, κέικ και πίτες. . Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φρέσκα πορτοκάλια για να φτιάξετε χυμό πορτοκαλιού ή να τα στύψετε πάνω από τα δημητριακά πρωινού σας. Μπορείτε επίσης να τα χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε νόστιμες συνταγές όπως μάφιν, κέικ και πίτες. Τα εσπεριδοειδή είναι μια καλή πηγή βιταμίνης C, η οποία είναι μια σημαντική θρεπτική ουσία για τη σωστή λειτουργία του ανοσοποιητικού σας συστήματος.

Πόση βιταμίνη C έχει σε μια μερίδα πορτοκάλι;

Η βιταμίνη C είναι μια θρεπτική ουσία που είναι σημαντική για υγιές δέρμα, δόντια και οστά. Μπορεί επίσης να βοηθήσει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Η συνιστώμενη διατροφική δόση για βιταμίνη C είναι 90 mg την ημέρα για ενήλικες. Αυτή η ποσότητα βασίζεται στο μέγεθος, την ηλικία, το φύλο του μέσου ενήλικα και πόση βιταμίνη C παίρνει από τη διατροφή του.

Μια μερίδα πορτοκάλι περιέχει περίπου 60 mg βιταμίνης C.

10 λόγοι για τους οποίους πρέπει να τρώτε περισσότερα πορτοκάλια

Τα πορτοκάλια είναι ένα υπέροχο φρούτο για πρωινό! Περιέχουν πολλή βιταμίνη C, η οποία είναι απαραίτητη για το ανοσοποιητικό σύστημα.

1) Τα πορτοκάλια είναι ένα υπέροχο φρούτο για πρωινό!

2) Τα πορτοκάλια περιέχουν πολλή βιταμίνη C, η οποία είναι απαραίτητη για το ανοσοποιητικό σύστημα. !

3) Τα πορτοκάλια περιέχουν επίσης βιταμίνη Α, η οποία είναι απαραίτητη για την υγιή όραση.

4)- Τα πορτοκάλια είναι νόστιμα και θρεπτικά! –

5)- Τα πορτοκάλια είναι γεμάτα με βιταμίνη C! –

6)- Τα πορτοκάλια έχουν πολλά θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός μας!