Ο πλήρης οδηγός για την καλλιέργεια κερασιών στο σπίτι

Εισαγωγή

Τα κεράσια είναι ένα είδος φρούτου που φύεται στα δέντρα. Τρώγονται από ανθρώπους και άλλα ζώα.

Η κερασιά είναι ένα φυλλοβόλο δέντρο, που σημαίνει ότι ρίχνει τα φύλλα της το χειμώνα. Το είδος κερασιού μπορεί να βρεθεί σε όλο τον κόσμο, αλλά τα περισσότερα καλλιεργούνται στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη. Τα κεράσια μπορούν να καταναλωθούν ωμά ή μαγειρεμένα σε πίτες, μαρμελάδες και άλλα επιδόρπια. Η κερασιά είναι ένα μικρό δέντρο εγγενές στην Ασία, την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, με ύψος 15 έως 24 πόδια. Τα φύλλα συνήθως εμφανίζονται νωρίς την άνοιξη και γίνονται έντονα κίτρινα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Ο καρπός μπορεί να είναι κόκκινος ή μαύρος όταν είναι ώριμος και μπορεί να καταναλωθεί ωμός ή μαγειρεμένος.

Τύποι κερασιών

Το κεράσι είναι καρπός πολλών φυτών του γένους «Prunus», και είναι σαρκώδες τύμπανο. Τα κεράσια συλλέγονται συνήθως όταν έχουν σκούρο χρώμα και είναι πλήρως ώριμα, αν και ορισμένες ποικιλίες μπορούν να καταναλωθούν όσο είναι ανοιχτά ή πράσινα. Υπάρχουν δύο βασικοί τύποι κερασιών: τα γλυκά και τα τάρτα.

Τα γλυκά κεράσια τρώγονται ευχάριστα ωμά, αλλά τα τάρτα κεράσια πρέπει να μαγειρευτούν πριν τα καταναλωθούν. Τα κεράσια είναι καρπός φυτών του γένους Prunus, και συλλέγονται συνήθως όταν έχουν σκούρο χρώμα και είναι πλήρως ώριμα. Ορισμένες ποικιλίες μπορούν να καταναλωθούν ενώ είναι ανοιχτόχρωμες ή πράσινες. Υπάρχουν δύο βασικοί τύποι κερασιών: τα γλυκά και τα τάρτα. Τα γλυκά κεράσια μπορούν να καταναλωθούν ωμά. Τα τάρτα κεράσια πρέπει να μαγειρευτούν πριν την κατανάλωση.

Συνήθειες ανάπτυξης κερασιών

Οι κερασιές είναι ανθεκτικές στην ξηρασία και μπορούν να επιβιώσουν σε περιοχές όπου άλλα φυτά δεν μπορούν. Οι κερασιές χρειάζονται πολύ νερό και πρέπει να ποτίζονται σε βάθος τρεις φορές την εβδομάδα. Τα κεράσια συλλέγονται μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες και δεν χρειάζονται νερό κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Τα κεράσια είναι ένα από τα πιο δημοφιλή φρούτα στη Βόρεια Αμερική. Οι ΗΠΑ κατανάλωσαν 51,8 εκατομμύρια λίβρες φρέσκα κεράσια το 2014 και ο Καναδάς έφτασε σε ετήσιο ποσοστό κατανάλωσης 572.000 λιρών.

Φροντίδα για κερασιές στον κήπο του σπιτιού σας

Τα κεράσια είναι ένα είδος φρούτου που απολαμβάνουν πολλοί άνθρωποι. Είναι καλύτερα όταν είναι φρέσκα και μπορείτε να τα βρείτε στα καταστήματα το καλοκαίρι. χρόνος. Ένα ώριμο κεράσι είναι όταν η σάρκα του καρπού έχει πάρει κόκκινο χρώμα και είναι μαλακό στην αφή και βρώσιμο.

Τα κεράσια πρέπει να φροντίζονται στον κήπο του σπιτιού. Η καλύτερη εποχή για να τα κλαδέψετε είναι τους χειμερινούς μήνες, ώστε να έχουν την ευκαιρία να ξαναφυτρώσουν πριν έρθει η άνοιξη. Στα τέλη του φθινοπώρου και τον χειμώνα, όταν οι θερμοκρασίες πέφτουν και τα αποθέματα φυσικού αερίου των δέντρων είναι χαμηλά, κλαδέψτε τα κεράσια σας για να διατηρήσετε φρέσκα φρούτα. Μπορείτε επίσης να περιμένετε μέχρι την άνοιξη για να το κάνετε αυτό. Εάν θέλετε να μαζέψετε κεράσια από ένα δέντρο που έχει ήδη κλαδευτεί, ίσως μπορείτε να βρείτε κάποιο ώριμο φρούτο για συγκομιδή.

Αυτό το άρθρο θα σας δώσει πληροφορίες σχετικά με το πώς να φροντίζετε τα κεράσια στο σπίτι και πότε είναι καλύτερο να τα κλαδέψετε. Οι κερασιές είναι μικρά δέντρα που καλλιεργούνται ως καλλωπιστικά οπωροφόρα φυτά. Τα κεράσια είναι πολύ ευέλικτα στον κήπο του σπιτιού και μπορούν να καλλιεργηθούν σε γλάστρες, δοχεία ή ένα μεγάλο παρτέρι. Τα κεράσια δεν χρειάζονται πολλή φροντίδα για να αναπτυχθούν καλά. Απαιτούν άμεσο ήλιο και συχνό πότισμα κατά τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες. Η διαδικασία για να

Ποσότητα & Ποιότητα κερασιών από τον κήπο του σπιτιού σας

Τα κεράσια είναι ένα νόστιμο και υγιεινό φρούτο που μπορεί να καλλιεργηθεί στον κήπο σας. Υπάρχουν δύο είδη κερασιών: το γλυκό και το ξινό. Ο χρόνος συγκομιδής για τα γλυκά κεράσια είναι συνήθως το καλοκαίρι ενώ τα βύσσινα το φθινόπωρο. . Μια γλυκιά κερασιά θα παράγει ένα ελαφρύ, αρωματικό δέντρο που αγαπά τη σκιά. Τα κλαδιά του είναι απλά, ευάερα και καθαρίζεται εύκολα. Τα βύσσινα προσφέρουν όμορφα κόκκινα φύλλα την άνοιξη και κάνουν ένα κομψό σκούρο πράσινο θόλο το καλοκαίρι. Μια βυσσινιά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως μοναδικό σπιτάκι πουλιών ή ακόμα και να φυτευτεί κοντά στα θεμέλια του σπιτιού σας

Αν θέλετε να μαζέψετε κερασιές, θα πρέπει να ξέρετε πότε να τις μαζέψετε. Τα γλυκά κεράσια μπορούν να μαζευτούν από τον Ιούλιο έως τον Σεπτέμβριο, ενώ τα ξινά από τον Οκτώβριο έως τον Νοέμβριο. . Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός κερασιού και ενός δαμάσκηνου; Ένα δαμάσκηνο είναι πυρηνόκαρπο, ενώ τα κεράσια είναι μούρα. Τα δαμάσκηνα δεν τρώγονται ωμά.